Logo Digi-D
banner
Twitter icoon
Facebook icoon

e-mailnieuwsbrief


Uw klanten op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen uw bedrijf? Dat kan via een nieuwsbrief. Die kunt u via de post, persoonlijk geadresseerd of huis-aan-huis laten bezorgen, maar u kunt de brief ook digitaal versturen - een kostenbesparend alternatief. Wij ontwerpen voor u een nieuwsbrief op maat die past binnen uw huisstijl. Digi-D verzorgt het hele traject - tot op de deurmat, of tot in de mailbox!

Heeft u door de jaren een aardig klantenbestand opgebouwd en wilt u uw klanten via een digitale nieuwsbrief op de hoogte brengen van uw aanbiedingen of diensten? Via een nieuwsbriefmodule binnen uw website kunt u eenvoudig nieuwsbrieven versturen naar al uw relaties - met 1 druk op de knop! U kunt zoveel nieuwsbrieven versturen als u wilt, in de door u gewenste opmaak.

Mensen kunnen zich eenvoudig aan- en afmelden voor uw nieuwsbrief via uw website. Het aan- en afmelden voor uw nieuwsbrief wordt automatisch bijgehouden door het systeem. Als een ontvanger van gedachten verandert en uw nieuwsbrief niet meer wil ontvangen, dan kan hij/zij zich te allen tijde afmelden door onderaan de nieuwsbrief op "afmelden" te klikken.
Wanneer mensen zich aanmelden of afmelden voor uw nieuwsbrief, wordt dit automatisch bijgehouden in het systeem. U heeft hier geen omkijken meer naar. U kunt zo vaak als u wilt een nieuwsbrief versturen. Ook kunt u zelf de opmaak bepalen.
RECENT WERK

Digi-D Nieuwsbrief aanmelden