Logo Digi-D
banner
Twitter icoon
Facebook icoon

grafisch ontwerpbureau Midden Brabant


U zoekt een grafisch ontwerpbureau in de omgeving van Waalwijk? Digi-D verzorgt uw gehele communicatieproject, van concept tot en met eindproduct/presentatie. Van complete huisstijlen, logo’s, folders, en websites tot en met belettering, advertenties en nieuwsbrieven: uw bedrijfscommunicatie is bij ons in goede handen.

Digi-D is een van de meest complete bureaus in Midden-Brabant. Wij richten ons op voornamelijk op middelgrote bedrijven in de regio De Langstraat, het hart van de welbekende schoenenindustrie. Een inspirerende regio, die meer dan genoeg te bieden heeft op het gebied van kunst, cultuur en vrijetijdsbesteding. Denk maar aan de Loonse en Drunense Duinen, een schitterend natuurgebied tussen Loon op Zand en Drunen, het charmante vestingstadje Heusden en attractiepark De Efteling in Kaatsheuvel.

Digi-D is echter ook gemakkelijk te bereiken vanuit een aantal grotere steden, zoals 's-Hertogenbosch, bekend om de eeuwenoude St. Jan en de romantische rondvaarten over de Binnendieze, en Breda, waar het heerlijk toeven is op het Jazzfestival en het Internationale Filmfestival. Universiteitsstad Tilburg kan bogen op publiekstrekkers als de Tilburgse Kermis en het Festival Mundial, en wie kent lichtstad Eindhoven niet, de bakermat van Philips, die daarnaast het Evoluon en het Philipsstadion herbergt?

Niet voor niets bezingt Guus Meeuwis zijn heimwee naar Brabant in het gelijknamige nummer: Brabant hééft het, en dat geldt ook voor Digi-D. We zijn vanuit alle richtingen gemakkelijk bereikbaar en nodigen u dan ook uit om geheel vrijblijvend een afspraak met ons te maken, zodat wij u alles kunnen vertellen over de verschillende mogelijkheden van ons grafisch ontwerpbureau. Graag tot ziens bij Digi-D!

Meer over Digi-D >
RECENT WERK

Digi-D Nieuwsbrief aanmelden