Logo Digi-D
banner
Twitter icoon
Facebook icoon

Nieuws
*
Vanaf 1 februari 2014 alleen nog maar IBAN als
   rekeningnummer!

Op 1 februari 2014 gaat Europa over op één Europese betaalmarkt (SEPA).

IBAN NL52 INGB 065 80 157 53
BIC INGBNL2A


2014 staat geheel in het teken van SEPA en IBAN. Met deze nieuwe opbouw van het rekeningnummer en de wijzigingen van de automatisch incasso kunnen we straks binnen de gehele EU en Noorwegen, IJsland en Liechtenstein automatisch incasso toepassen.

Dit betekent dat u gaat betalen en ontvangen met een IBAN, een langer internationaal rekeningnummer. Als u uw drukwerk bij ons bestelt dan zijn de DTP-kosten voor het aanpassen van uw rekeningnummer geheel gratis! Bent u een bestaande klant dan krijgt u eenmalig 10% extra korting op uw brief- en/of factuurpapier. Bent u een nieuwe klant; laat u dan eens verrassen door onze scherpe prijzen voor uw huisstijl drukwerk. Deze actie is geldig t/m 31 januari 2014
 

*
Digi-D kiest voor digitaal factureren met PDF en UBL-Bestand
Met ingang van 1 januari 2014 verstuurt Digi-D al haar facturen via de mail.
 
Het digitaal versturen van de facturen heeft zowel voor u als voor ons voordelen. Zo wordt er naast een factuur in PDF-vorm ook een UBL-bestand meegezonden. Een bestand dat door vrijwel elk factuurprogramma of boekhoudpakket gelezen kan worden.

De UBL-factuur is de nieuwe landelijke standaard in digitale facturering. Deze standaard omvat een serie afspraken over een digitale gegevensstructuur op een factuur in XML formaat. Hierdoor kan ieder factuurprogramma of boekhoudpakket dat zich aan de standaard houdt, eenvoudig facturen met een ander programma uitwisselen.
De gegevens van de factuur worden dus digitaal ingelezen en zo hoeft u niets meer over te typen.
Dit bespaart u een hoop tijd! Naast dit nieuwe bestand blijven wij de factuur ook in PDF-vorm versturen.
Zo bent u van alle gemakken voorzien.

Standaard zullen wij de facturen sturen naar hetzelfde e-mailadres waar alle correspondentie naar toe gestuurd wordt. Mocht u de facturen echter op een ander adres willen ontvangen dan kunt u dit aangeven via het klantportaal van Digi-D. Log hiervoor via www.digi-d.nl/Login in en wijzig of vul bij “E-mail 2” het factuur e-mailadres in. Vanaf dat moment ontvangt u de facturen op dat adres.

Heeft u nog geen inlog voor het klantportaal, stuur dan een mail naar info@digi-d.nl en u ontvangt
vervolgens binnen enkele werkdagen een mail met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Meer informatie over digitaal facturen leest u hier. Voor vragen kunt u bellen met 0416-56 39 23.


*
BTW verhoging 1 oktober 2012


10/09/2012

Via deze weg informeren wij alle klanten en bezoekers van Digi-D over de aankomende BTW-verhoging van 1 oktober 2012. De overheid heeft besloten om de BTW tarieven te verhogen van 19 naar 21%. Aangezien de BTW tarieven bij wet geregeld zijn, zijn wij net als alle andere Nederlandse bedrijven verplicht te voldoen aan deze verhoging.

Het nieuwe BTW tarief zal vanaf 1 oktober op nieuw verzonden facturen in rekening worden gebracht. Producten welke eerder al gefactureerd zijn, maar waarvan de looptijd tot na 1 oktober rijkt worden eveneens met 21% BTW belast (van 1 oktober tot het einde van de originele looptijd).

De BTW-verhoging geldt voor alle producten van Digi-D, waaronder dus ook alle domeinnamen, hostingpakketten, servers en andere diensten. Het BTW-percentage is voor zowel consumenten als bedrijven hetzelfde.

Mocht u verder nog vragen hebben omtrent de BTW-verhoging, neem dan contact met ons op of kijk voor meer informatie op de website van de belastingdienst: http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/btw/btw_berekenen_aan_uw_klanten/btw_berekenen/btw_tarief/overgangsregelingen_bij_de_btw_verhoging


RECENT WERK

Digi-D Nieuwsbrief aanmelden