Logo Digi-D
banner
Twitter icoon
Facebook icoon

linkbuilding


Het is niet alleen belangrijk dat uw website zoekmachine vriendelijk is, maar ook dat deze veel backlinks heeft. Dat wil zeggen dat er veel websites zijn, die naar uw website verwijzen (doorlinken). Dit komt uw positionering onder zoekmachine resultaten namelijk ten goede.

Linkbuilding is in principe niets anders dan het aanmelden van uw website en/of subpagina's bij relevante websites. Hoe meer websites verwijzen naar úw website, hoe beter! Het is natuurlijk wel belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurt, want als linkbuilding niet professioneel wordt aangepakt, dan kan het zelfs negatieve gevolgen hebben voor uw positie.
Digi-D heeft veel ervaring met linkbuilding en heeft een Linkbuild-plan opgesteld, dat gebruikt wordt voor het aanmelden van uw website. U kunt bij ons kiezen uit verschillende pakketten, waarbij u zelfs met het goedkoopste pakket gegarandeerd een betere positionering bereikt!

Hebt u interesse in linkbuilding, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Desgewenst voeren wij een gratis websitescan uit, voor een duidelijk beeld van mogelijkheden en kosten.

RECENT WERK

Digi-D Nieuwsbrief aanmelden