Logo Digi-D
banner
Twitter icoon
Facebook icoon

SSL Certificaten

 
SSL CERTIFICATEN
De mate waarin u kunt aantonen dat uw website veilig, discreet en dus betrouwbaar is, speelt een steeds belangrijkere rol bij succesvol online communiceren of ondernemen. Bezoekers van uw website moeten zeker weten dat persoonlijke gegevens via een beveiligde verbinding ook daadwerkelijk alleen bij ú terecht komen.
SSL is dé manier om transacties van gegevens zonder risico via internet te versturen én om aan uw bezoekers aan te tonen dat de website die ze bezoeken daadwerkelijk van u of uw bedrijf is. Niet alleen omdat consumenten steeds bewuster kiezen voor beveiligde en gecertificeerde websites, maar ook omdat de Wet bescherming persoonsgegevens dit u simpelweg voorschrijft.

Voorkom boetes, teruglopende bezoekersaantallen en potentiële imagoschade, en verzeker uzelf van een veilige, en dus succesvolle, website met een SSL-certificaat van Digi-D


SSL CERTIFICATEN


Comodo
Positive SSLComodo
EV SSL

Comodo
Multi Domain
SSL

LEVERTIJD
enkele minuten 5 á 10 werkdagen 5 á 10 werkdagen
ENCRYPTIE 256 bit 256 bit 256 bit
AANTAL DOMEINEN
1 1 tot 25
GROENE ADRESBALK
 
     
PRIJS VOOR 1 JAAR € 37,- € 225,- € 179,-
PRIJS VOOR 2 JAAR
€ 62,- € 400,- € 268,-
PRIJS VOOR 3 JAAR
€ 93,-   € 359,-
 
Vermelde prijzen zijn exclusief BTW

  Niet inbegrepen        Wel inbegrepen

WAT IS EEN SSL CERTIFICAAT ?
Een SSL Certificaat is een identiteitskaart voor uw website en een duidelijk signaal aan uw bezoekers dat de verbinding met de website versleuteld en dus beveiligd is. SSL (Secure Sockets Layer)* is de naam voor een encryptie-protocol dat het mogelijk maakt om communicatie op internet te beveiligen. Door middel van een complexe versleuteling van de verzonden gegevens kan zowel de authenticiteit van een website, als de veiligheid van de verbinding waarover de gegevens worden verzonden gewaarborgd. Met andere woorden, een website mét SSL verbinding is gegarandeerd van wie een bezoeker denkt dat deze is, en de communicatie met de website, wanneer er gegevens worden verzonden, kan niet worden afgeluisterd.

Websitebezoekers herkennen een website met SSL verbinding aan het gesloten slotje in de adresbalk van de browser en https:// voor een webadres, en voor een SSL verbinding is een SSL certificaat nodig dat verstrekt is aan één specifieke website. De browser geeft dus altijd aan dat de communicatie veilig en versleuteld is, maar ook dat de bezoeker alle relevante informatie over de eigenaar van de het certificaat op kan vragen, om zeker te weten dat de vertrouwelijke informatie naar de juiste ontvanger gaat.

SSL is een krachtig instrument bij het beschermen van uw klanten of bezoekers tegen misbruik van gegevens die op uw website worden ingevuld of opgehaald. Denk hierbij bijvoorbeeld aan creditcardgegevens, online bestellingen van producten, contactgegevens, wachtwoorden en gebruikersnamen, en vertrouwelijke communicatie via een website.MEER INFORMATIE ?
Of eeft u vragen over SSL Certificaten? Neem dan vrijblijvend contact op met Digi-D 0416 - 56 39 23 of stuur een e-mail naar info@digi-d.nl
RECENT WERK

Digi-D Nieuwsbrief aanmelden