Logo Digi-D
banner
Twitter icoon
Facebook icoon

Werkwijze


Digi-D is een allround ontwerpbureau. Dat betekent dat wij het hele traject samen met u doorlopen, van kennismaking tot en met presentatie.

Persoonlijk contact is voor ons het allerbelangrijkste in de relatie met onze klanten. Daarom begint ons creatieve proces met een kennismaking: zo kunnen we een inschatting maken van uw wensen. Het is prettig als u ons een duidelijke briefing kunt geven, zodat wij weten wat u van ons verwacht.

Op basis van het kennismakingsgesprek (waarbij overigens ook altijd de ontwerper aanwezig is) stellen wij voor u een voorstel en een offerte op. We gebruiken onze kennis en inzichten om uw wensen te vertalen naar een onderscheidend concept. Ons voorstel wordt met u besproken en na uw goedkeuring door ons uitgewerkt.

Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten enthousiast zijn en een tevreden gevoel hebben. Daarom bieden wij u, als full-service bureau, een totaalpakket: wij verzorgen ook uw drukwerk. Door onze samenwerking met kwalitatief hoogwaardige drukkerijen kunnen wij altijd een actuele en gunstige prijsopgave doen en wordt uw drukwerk snel en goed geleverd.

Uw project wordt dus vanaf het prille begin tot en met de presentatie, in welke vorm dan ook, door ons verzorgd: een geruststellend idee.
RECENT WERK

Digi-D Nieuwsbrief aanmelden